Fotowedstrijd Aalten

Tijdens de huidige lockdown waarin we meer dan ooit wandelen, waarderen we het prachtige landschap in onze eigen omgeving. Deze waardering komt ook tot uiting in het landelijke thema van 2021 ‘Ode aan het landschap’. Vooral omdat er maar weinig plekken ter wereld zijn waar het landschap zo divers is als in Nederland. In de gemeente Aalten willen we hier graag aandacht aan besteden door ons landschap in de schijnwerpers te zetten.

Fotowedstrijd
De inwoners, ambassadeurs, gasten, toeristen worden uitgedaagd om het Aaltense Landschap vast te leggen op foto. De winnaars van de eerste, tweede en derde prijs worden beloond met BAD-biljetten ter waarde van respectievelijk € 50,-, € 30,- en € 20,-. De BAD-biljetten zijn bij diverse ondernemers in Bredevoort, Aalten en Dinxperlo te verzilveren. Daarnaast worden de winnende foto’s gepubliceerd in Aalten Vooruit en De Band. 

Jury
Burgemeester Anton Stapelkamp, fotograaf Frank Vinkenvleugel, beleidsmedewerker Landschap Ingrid Oonk en Herlinda ter Maat van Achterhoek Toerisme, kiezen aan de hand van de inzendingen de mooiste foto’s. De winnaars ontvangen na 1 juni persoonlijk bericht en de uitslag wordt via de media bekend gemaakt. 

De spelregels zijn te vinden op:
www.aaltenvooruit.nl/nieuws/algemeen/345149/fotowedstrijd-ode-aan-het-landschap