Camping Kom es an

Handwijzersdijk 4, 7255 MJ Hengelo | Tel: +31 575 467 242 | Toon op kaart

Zoekt u een mooie plek om vanuit daar de Achterhoek te verkennen, dan bent u hier aan het juiste adres. In het laagseizoen de ideale camping voor rustzoekers, in de schoolvakanties een heerlijke plek voor kinderen!

Camping Kom-Es-An te Hengelo (Gld) ligt in een schitterend coulisselandschap en heeft royale plaatsen voor stacaravans, toercaravans, tenten en campers. Beschikt u niet over een eigen kampeermiddel, dan bieden wij u de mogelijkheid een van onze accommodaties (trekkershutten, comforthutten en luxe stacaravans) te huren. 

Alle toeristische plaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting, water-aansluiting en een vuilwaterafvoer. Behalve onze standaard plaatsen, beschikken wij ook over enkele comfort plaatsen met privé sanitair. Tevens bieden wij een modern sanitairgebouw waarin u de ruimte ervaart die u niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Verder heeft deze camping een kampwinkel (waar u dagelijks vers brood kunt bestellen), wasserette, snackbar, draadloos internet, kantine met restaurantgedeelte, terras, recreatiezaal en aparte knutselruimte voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er een zwembad met een apart peuterbad en ligweide (geopend vanaf Hemelvaart tot eind augustus) en zijn er verschillende speeltuinen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig.

Website Telefoon