Comfort van thuis

Vakantiehuizen

in de Achterhoek

Vakantiehuizen van alle gemakken voorzien

In een vakantiehuis in de Achterhoek kom je echt tot rust. Goede bedden, een eigen badkamer, een complete keuken en een fijn terras – je tijdelijke onderkomen is van alle gemakken voorzien. Als je zin hebt, kook je zelf of steek je de barbecue aan. En als je geen zin hebt, ga je lekker uit eten. Alles mag! Veel vakantiehuisjes staan op een vakantiepark. Maar er zijn ook heel veel particuliere vakantiehuisjes in de Achterhoek te huur, bijvoorbeeld op een boerenerf of landgoed. Dit is vakantie vieren met het comfort van thuis. Ga je liever voor iets meer luxe? Kies dan een vakantiehuisje met een jacuzzi en/of sauna! 

Karakteristiek Overnachten

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Vakantiehuis Achterhoek

Een echte vakantieregio als de Achterhoek heeft natuurlijk geen gebrek aan vakantiehuisjes. Van luxe vakantiewoning met jacuzzi tot eenvoudig huisje midden in het bos – er is voor elk wat wils. Zoek je een vakantiehuis in de Achterhoek voor 6 personen of zelfs voor 10 personen? Ook die zijn er voldoende. En heb je een duidelijke voorkeur voor een bungalow, stacaravan of chalet? In het zoekscherm aan de linkerkant kun je je precies aanvinken waar je het liefst verblijft. 

Vakantiehuisjes met hond

Neem je hond gezellig mee op vakantie! De Achterhoekse bossen zijn een waar paradijs voor je viervoeter. Bij veel vakantiewoningen is een huisdier van harte welkom. Zoek je in het zoekscherm hiernaast, vink dan even het vakje ‘Huisdieren toegestaan’ aan. 

Last minute

Spontaan zin in een weekendje of weekje Achterhoek? Meestal is het geen probleem om last minute nog een vakantiehuisje te boeken. Dus pak meteen je koffer in en kom onthaasten in het oosten!