Kinderroutes

Door de Achterhoek

De mooiste kinderroutes vind je in de Achterhoek. Ontdekkingstochten, geschiedenisverhalen, een heuze fototocht of een echte strooptocht voor het verzamelen van ingrediënten voor de allerbeste pannenkoek. In de Achterhoek beleef je het allemaal. Welke verhalen trekken jou aan? Of houd je toch meer van het ontdekken of stropen? Maak hier je keuze:

Ga op pad in de natuur met het gratis kinderrouteboekje Kidsgeluk in beweging

Filteren

Wissen
Filteren
  • Afstand

  • Duur

  • Plaatsen

Filter op:

  • Type route

Hapje eten:

Een mooie route combineren met een lekker hapje eten is natuurlijk ideaal. Daarom hebben we voor jou de meest geschikte restaurants geselecteerd die passen bij je wandeling of andere kidsactiviteit. Sommige restaurants organiseren zelfs wandeltochten om vervolgens af te sluiten met een lekker hapje en een drankje! Ontdek welk restaurant in de Achterhoek het beste past bij jouw wensen.


Activiteiten:

Voordat je een lekker etentje verdient hebt moet er natuurlijk wel eerst wat gedaan zijn. De Achterhoek biedt een groot aanbod aan activiteiten aan die uitermate geschikt zijn voor kinderen. Denk aan klimparken, bowlen, zwemmen, avonturenparken en nog veel meer! Ook is er een zeer divers aanbod in groepsactiviteiten. Wil jij weten wat de Achterhoek aan activiteiten te bieden heeft? Kijk dan hier: