Restaurants

in de Achterhoek

De beste restaurants vind je in de Achterhoek! Van eenvoudig en snel uit eten tot stijlvol dineren: de Achterhoekse restaurants beheersen het hele spectrum van lekker eten tot in de puntjes. De veelzijdigheid in restaurants en het talent in de keuken maakt een etentje in de Achterhoek onvergetelijk. Door de Achterhoekse gastvrijheid voelt het in een restaurant in de Achterhoek als thuiskomen. Dat wil jij toch niet missen? Maak hieronder een keuze uit een van de restaurants en proef de Achterhoek!

Kom ook in het najaar culinair genieten in de Achterhoek

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Wild eten in de Achterhoek

In het najaar proef je in de Achterhoekse restaurants de lekkerste  wildgerechten. Ook zijn door restaurants in de Achterhoek speciaal voor jou meerdere (meerdaagse) wildarrangementen samengesteld. 

Restaurants op unieke locaties

Deze vind je volop in de Achterhoek. Geniet met mooi weer op een van de vele, gezellige terrassen van een heerlijke lunch of diner. Sommige Achterhoekse restaurants zijn gevestigd op unieke locaties, in een verbouwde boerderij of midden in de natuur of aan het water. Dineren met uitzicht over het water of jachthaven – zie jij het al voor je?! Een lunch of diner in de Achterhoek kan makkelijk gecombineerd worden met een fiets- of wandeltocht. Twijfel niet en kom culinair genieten in een restaurant in de Achterhoek!

Uit eten met het hele gezin

In de Achterhoek vind je ook verschillende kindvriendelijke restaurants. Deze restaurants hebben leuke speelgelegenheden voor kinderen waar ze lekker kunnen ravotten. Dit maakt uit eten in de Achterhoek ideaal voor het hele gezin. 

Achterhoekse streekproducten

Gerechten in de Achterhoekse restaurants worden vaak bereid met heerlijke streekproducten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan asperges of Doesburgse mosterd. Dit maakt een etentje in de Achterhoek nog meer Achterhoeks. Ben je benieuwd naar de Achterhoekse streekproducten? Kom het proeven!