Proef de herfst

Wild eten

in de Achterhoek

Wild eten in de Achterhoek

Al 41 jaar een warm welkom 

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, kun je overal in de streek genieten van het beste wild. Achterhoekse koks verwerken het pure, malse vlees tot vernieuwende gerechten. Maar ook de bekende wildklassiekers smaken nergens zo goed als hier. Elk jaar slaan de restaurants en hotels in de Achterhoek de handen ineen om de wildliefhebber goed in de watten te leggen, met uitgebreide diners, proeverijen en meerdaagse wildarrangementen. Op www.wildetenindeachterhoek.nl vind je dé wildrestaurants waar 65 heerlijke arrangementen klaar staan voor dit najaar. Kom en geniet van de rust, ruimte en de rijke traditie van Wild eten in de Achterhoek.

Nieuwsgierig geworden?
Laat je dan verrassen en reserveer een wildarrangement bij één van de restaurants op wildetenindeachterhoek.nl of bestel het wildmagazine voor thuis.

De Achterhoek op z’n mooist

Tijdens het wildseizoen is de Achterhoek misschien wel op z’n mooist. De uitgestrekte bossen betoveren je met hun kleurenpracht. De schilderachtige dorpjes en karakteristieke steden omarmen je met hun warmte. Mét natuurlijk de bijbehorende culinaire verwennerij. Het landschap kenmerkt zich door een afwisseling van uitgestrekte bossen, pittoreske dorpen, statige herenhuizen en oude kastelen. Op glooiende heuvels geniet je van prachtige vergezichten. Tijdens een herfstwandeling sta je versteld van het steeds veranderende decor.

Meer over Wild eten in de Achterhoek vind je op
Bekijk de brochure

Op deze plek staat een ingesloten video die van YouTube afkomstig is. Om de inhoud te kunnen zien dien je eerst expliciet toestemming te geven dat YouTube cookies op jouw apparaat mag plaatsen.

Open cookievoorkeuren