Groepsaccommodaties

in de Achterhoek

Voor elke doelgroep is er in de Achterhoek een geschikte groepsaccommodatie te vinden. Of je nu een accommodatie zoekt voor een weekend met vrienden, een zakelijke bijeenkomst of een grotere accommodatie voor een hele vereniging, hier vind je een compleet overzicht van kwalitatieve groepsaccommodaties in de Achterhoek.

Karakteristiek Overnachten

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Voor ieder wat wils

Wanneer je er met een grotere groep een paar dagen op uit wilt, kan het zoeken naar een geschikte plek een behoorlijke opgave zijn. Wat dacht je van een fantastische groepsaccommodatie in de Achterhoek voor 10, 20, 40 of 50 personen in een verbouwde boerderij? Of een luxe kampeerboerderij in de Achterhoek van alle gemakken voorzien. Dát zijn perfecte, unieke plekken voor een vriendenweekend, bedrijfsuitje of familie event. Het maakt niet uit of je het nu groot en luxueus wilt, of juist gezellig met meerdere mensen in één kamer of tent wilt slapen. Sommige groepsaccommodaties in de Achterhoek hebben zelfs ook een eigen zwembad en/of speeltoestellen. De kinderen kunnen lekker buiten spelen en ook de hond mag meestal mee!

Groepshuis huren: ruimte voor iedereen

Wil je een uniek groepshuis huren voor een vriendenweekend of vakantie met de hele familie? Een kampeerboerderij waar je van alle gemakken bent voorzien, is daarvoor een perfecte optie! Zo'n verbouwde boerderij biedt ruimte voor iedereen en voor leuke activiteiten op het terrein. Het brengt je in contact met het boerenleven, de dieren en de natuur.