Verhuur

In de Achterhoek word je bocht na bocht verrast. Gedurende mooie wandelingen en fietstochten door het unieke coulisselandschap zie je steeds nieuwe dingen. Maar ook leuk is om de Achterhoek eens via een andere manier te ontdekken. Ga bijvoorbeeld het water op en huur een kano of sup. Toch liever via de weg? Huur dan  een oude Vespa of een nostalgische Eend. Al deze manieren zijn mogelijk doordat er door de hele Achterhoek van allerlei vervoersmiddelen verhuurd worden!

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Alles voor een leuke middag!

Behalve vervoersmiddelen worden er ook andere middelen ter verhuur aangeboden. Denk hierbij aan attributen voor groepsactiviteiten of kies voor een totaal verzorgd programma. Van leuke bedrijfsuitjes tot  themafeesten, er is keuze genoeg!

Kom een bootje varen in de Achterhoek

Bij een dag op het water denk je misschien niet direct aan de Achterhoek, maar aan wateren geen gebrek! Meren, plassen, rivieren, beekjes… het is hier een verborgen parel voor de liefhebbers van waterrecreatie. 

Van het rustig peddelen in een kano tot genieten van de historie op een Berkelzomp, hier vind je het allemaal. Of je nu met je gezin, als stelletje of met vrienden komt, de Achterhoek biedt onvergetelijke vaar-ervaringen.

Horeca in de Achterhoek

Na je gezellige dagje uit in de Achterhoek is het tijd om je gehuurde spullen weer in te leveren. De dag is hiermee natuurlijk nog niet klaar. In de Achterhoek vind je een  ruim aanbod aan horeca waar er voor ieder wel wat lekkers op de kaart te vinden is. Want een dagje uit kan natuurlijk niet zonder een hapje en een drankje.