Kom tot rust

Hotels

in de Achterhoek

Overnachten in een luxe hotel op een uitgestrekt landgoed of in een charmant hotel midden in een levendige stad? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, in de Achterhoek vind je altijd een hotel dat bij jouw wensen en budget past. Sommige hotels zijn heel bijzonder vanwege de architectuur, de historie of het originele interieur. Andere hotels worden juist geprezen vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht. Maar overal word je gastvrij ontvangen en volledig in de watten gelegd. 

Tip! Boek een compleet verzorgd hotelarrangement

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Hotels in de Achterhoek

Zoek je een hotel in de Achterhoek? Dan heb je heel veel keuze! Er is altijd wel een hotel dat precies bij je past. 

Familiehotels

In veel hotels in de Achterhoek ben je van harte welkom met kinderen. Veel hotels hebben suites of kamers waar je met het hele gezin lekker knus dicht bij elkaar kunt slapen. Er zijn ook hotels met binnenzwembad voor uren waterpret. Dat zal de kinderen zeker aanspreken!

Kleine hotels 

Typisch Achterhoeks is het kleinschalige karakter. Dus vind je er veel charmante, kleine hotelletjes. Je wordt hier persoonlijk ontvangen en de eigenaren geven je graag de beste tips over de omgeving en wat er te doen is.

Wellnesshotels

Ben je toe aan ultieme ontspanning en verwennerij? Boek dan een wellnesshotel en laad je batterij weer helemaal op! Geniet van het warme water van de jacuzzi of trakteer jezelf op een heerlijke massage.

Hotelarrangementen Achterhoek

De Achterhoekse hotels hebben een groot aantal aantrekkelijke arrangementen voor je samengesteld. Wat dacht je van een culinair arrangement, een fietsarrangement of een wandelarrangement? Op de website hotelsindeachterhoek.nl vind je een overzicht van compleet verzorgde hotelarrangementen.