Twee mountainbikers op een pad door het bos.

Sport & actief

in de Achterhoek

De Achterhoek is bij uitstek een regio voor buitensportliefhebbers. Volg een gave mountainbikeroute door de bossen, tem je hoogtevrees in het klimbos of ga suppen op de Achterhoekse wateren. Als je zin hebt in wat meer actie zit je hier goed!  

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Outdoor in de Achterhoek

De Achterhoek kent zich door het coulisselandschap maar heeft ook verschillende heuvels en bosrijke gebieden. Er is zelfs stuifzand te vinden. Door deze verschillende ondergronden en omgevingen is het outdoor sporten in de Achterhoek een unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken. Je komt in de Achterhoek namelijk heuvels tegen tot wel 90 meter boven NAP. Ook zijn er meerdere routes geschikt voor gravelbiken, paardrijden en trailrunning. Maak je borst dus maar nat!

Huur en verhuur voor activiteiten

In de Achterhoek vind je verschillende locaties waar je  vervoersmiddelen kunt huren. Perfect voor een dagje uit met vrienden of familie! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een sup board, of Vespa te huren. Met deze unieke middelen kun je  lekker actief in de buitenlucht genieten in de Achterhoek.