Camperplaatsen

in de Achterhoek

De Achterhoek is een heerlijke regio om te kamperen. Geniet van de natuur, het coulisselandschap, de rust en de ruimte. Naast vele kleine en grote campings, zijn er ook speciale voorzieningen voor campers in de streek. Wat geeft er nu meer vrijheid dan neerstrijken met je camper op je favoriete plekje? 

Camperplaatsen in de Achterhoek

Er zijn in de Achterhoek maar liefst 27 locaties waar een speciale zuil voor campertoeristen is geplaatst. Daarnaast zijn er ook nog 10 locaties met een speciale camperplaats op de camping. De zuil geeft stroom en water en biedt mogelijkheden voor de afvoer van vuil water. De 27 locaties zijn mooi verspreid over de regio. Alle camperplaatsen bieden plek aan minimaal vier campers. Wanneer de locatie zich bevindt bij een reguliere camping, dan staat de camperzuil meestal buiten het terrein van het kampeerterrein. In principe kan geen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de camping, tenzij op deze website of ter plekke anders is aangegeven. 

Prijzen camperplaatsen 

Een overnachting op een camperplaats start vanaf € 10,- per 24 uur, incl. stroom (6A) en waterafvoer. Schoon water kost € 1,- per 80 liter. Aan de zuil kun je betalen met muntgeld, pinnen kan niet. Betaling per dagdeel of per uur is niet mogelijk, het minimumtarief is € 10.

Extra voordelig kamperen in de Achterhoek?

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: