Coulissentour – fietsen met een gids 

Markt 2, 7241 AA Lochem | Tel: +31 573 251 898 | Toon op kaart

Het Achterhoekse landschap staat bekend om haar coulissen. Achter de bosschages popt er elke keer weer een verrassing op. Een pittoreske boerderijtje, een statig kasteel, spelende hazen of één van de vele parels die Lochem en omstreken rijk is. 

Elke woensdagmiddag pakken de gidsen van VVV Lochem de ‘fietse’ om samen met geïnteresseerden op pad te gaan. Tijdens de ongeveer 30 kilometer lange tocht, die rondom Lochem voert, vertellen de VVV over de geschiedenis van de streek. Er komen heel wat bijzondere en verrassende verhalen voorbij. Halverwege wordt er gestopt voor een kopje koffie met wat lekkers. 

Highlights zijn: Kasteel De Cloese, de Lochemse Berg, Havezate De Heest, het land van de ‘Witte Wieven’, de erfenis van Staring, De Wildenborch en het Grote Veld. 

Boekingsinformatie

De coulissentour vindt plaats op woensdagmiddagen van 14.00 tot 16.30. De start is bij de VVV in Lochem, Markt 2. Je rijdt op je eigen fiets en op eigen risico. Bij pech kun je opgehaald worden door fietsenwinkel Goossens. De tochten staren vanaf 22 juni iedere woensdag en gaan door als er aanmeldingen zijn. De kosten zijn € 10,00 per persoon. 
Meer informatie en reserveren: VVV Lochem (0573 – 25 18 98) of info@vvvlochem.nl

Na afloop krijg je een informatiepakketje mee met o.a. de uitdagende kastelenroute van 36 km.
 

Website E-mail Telefoon