Het Boerenlandpad

Het Boerenlandpad  is een looproute van ongeveer 700 meter door bos en sloten evenals over maaipaden en langs akkers. Dit pad zit vol educatie en spellen. Bij aanvang ontvangen de deelnemers bij het Boerenlandpad loket een startformulier (max. 6 personen per exemplaar) waar alle spellen op staan en waar de scores per spel kunnen worden ingevuld. Ook zit er een rode draadspel in het Boerenlandpad verwerkt. De deelnemersduur van het pad bedraagt ongeveer 60 minuten (sterk afhankelijk van interesses en intensiviteit). Alle spellen zijn origineel en hebben veelal iets te maken met het boeren leven. Het Boerenlandpad is geschikt voor jong en oud, is zeer leerzaam en leuk om te doen.

De kosten voor deelname zijn € 1,- per persoon. Deelname aan dit spel kan normaal gesproken niet zonder dat men entree ( €2,50 p/p ) betaald heeft bij de ingang van Feltsigt of in het bezit is van een jaarabonnement. De start en finish van het Boerenlandpad is namelijk op het terrein van Feltsigt waar dan tevens voor of na deelname vrij gespeeld en gerecreëerd kan worden. Echter is het zo, wanneer het Boerenlandpad geopend is ten tijde van beperkende maatregelen qua corona (er dus niet gerecreëerd kan worden op Feltsigt) er ook geen entreegeld wordt geheven. Wel is er (ten tijde van beperkende maatregelen) waarschijnlijk de mogelijkheid om consumpties af te halen.

Voor het laatste nieuws en alle actualiteiten rond het Boerenlandpad is het raadzaam om op de Facebook pagina van Feltsigt te kijken.