Gravelroute Groenlo

29.20 Km 01:37 uur Gravelbike
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Een gravelroute van 30 kilometer, die een stuk gezamenlijk oploopt met de gravelroute van Winterswijk. De route Groenlo kan eenvoudig gekoppeld worden met de gravelroutes Winterswijk en Zieuwent, waardoor je een ronde kunt rijden van 137 kilometer en een fantastisch beeld krijgt van de wonderschone Achterhoek. De route Groenlo voert je door het agrarische gebied, langs het Korenburgerveen en door het gebied van de Slinge.

Startlocatie 

  • Marveld Recreatie, Elshofweg 6, Groenlo

Kleur pijlen

De route is gemarkeerd met palen met in het rood het MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). 

Omgeving

Route Groenlo voert je door het agrarische gebied, langs het Korenburgerveen en door het gebied van het riviertje de Slinge.

Verbinding naastgelegen routes

De route Groenlo kan eenvoudig gekoppeld worden met Winterswijk-Gravel (groen, 47 km) en Zieuwent (groen, 59 km), waardoor je een ronde kunt rijden van 137 kilometer en een fantastisch beeld krijgt van de wonderschone Achterhoek.

Niveau

De route gaat over zandwegen en gravelstroken en kent geen single tracks. De route is daarom door zowel beginnende mountainbikers als gravelbikers te rijden.

Geen MTB vergunning vereist

De route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Meer mountainbiken in de Achterhoek

Kijk voor MTB verhuur, arrangementen, fietsonderhoud en hoe jij kan bijdragen aan het routeonderhoud op mtbindeachterhoek.nl

Lees meer

TOP Marveld

Elshofweg 6, 7141 DH
Groenlo, Nederland

Marveld Recreatie

Elshofweg 6, 7141 DH
Groenlo, Nederland
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route