Minicamping Pollen en Mollen

Warmseweg 9, 7075 EL Etten | Tel: +31 315 316219 | Toon op kaart

Minicamping Pollen en Mollen is een Tent’s Only camping. Voor wie al jaren kampeert onder zeil en voor wie het wil uitproberen zonder direct een maandsalaris te investeren. Solo of met vrienden, sinds jaar en dag of voor het eerst, maar people only.
 
Voor wie dat boek wil uitlezen, om dat éne zinvolle gesprek te voeren waar je al zo lang naar verlangde. Een rustige nacht wil na die flinke vier-daagse training of wil sterrenkijken tot de maan en weer terug.
Gewoon de stad even ontvluchten (of je kinderen en/of partner) is natuurlijk ook een heel goede reden.
 
Geen feesten tot diep in de nacht, wel wakker getetterd worden door de familie koolmees. Geen lawaai van caravan-movers, wel struikelen over je eigen scheerlijn. Geen elektriciteit, wel ruim opgezette plekken tussen de bomen, struweelhagen en wilde bloemen. Geen super-de-luxe sanitair, wel schoon, net en fris. Back to basic, ofwel bamping.
 
Pollen en Mollen is een kleine camping met 14 plekken in het Achterhoekse buurtschap Warm, gelegen in de gemeente Oude Ijsselstreek. Een plek waar je met vrienden naartoe kan, maar ook prima alleen. De camping is een initiatief van twee ondernemende levenspartners, Marlies en Michel Adang. 

Kom je met je eigen tent of huur je liever een van onze tenten om zo te ontdekken of kamperen iets voor je is? Huur je er een Basecamp-in-a-bag bij of kom je met je eigen potten en pannen? Het kan allemaal. Een Bell-tent, boomtent van Tentsile of een De Waard Apollo 3 huren kan natuurlijk ook gewoon omdat ze zo fijn mooi zijn.

Pollen en Mollen is een seizoenscamping en geopend vanaf eind april tot begin september. 

Wij vinden het fijn dat je er bent

* tents only, people only
* bamping
* LGBTQ vriendelijk
* veilige plek voor transgenders
* gerund door een vrouwelijke ondernemer

Website E-mail Telefoon