De leukste

Attracties

in de Achterhoek

De leukste dagjes uit

Zin in een dagje uit? De Achterhoek heeft een breed scala aan attracties voor je in petto. Van museum tot speelparadijs en van kartbaan tot klimbos. Lekker buiten of toch liever binnen? Het kan allemaal! Kijk waar je zin in hebt, trommel iedereen op en maak er samen een geweldig familie uitje van om nooit te vergeten. 

Tip: Kijk op kidsgeluk.nl voor leuke kinderuitjes in de Achterhoek

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Gave attracties

De Achterhoek heeft heel veel gave attracties. Zo vind je hier het grootste doolhof van Europa. Hoe snel weet jij de uitgang te vinden? Ben je geïnteresseerd in fossielen, neem dan eens een kijkje in de Steengroeve in Winterswijk. En ben je niet bang voor een sportieve uitdaging, dan is het Klimbos in Ruurlo echt iets voor jou. Hier kun je al klimmend en klauterend een route afleggen hoog tussen de bomen. 

Met de hele familie 

Op zoek naar een attractie die leuk is voor de hele familie? Denk dan eens aan een van de vele musea in de Achterhoek. Interessant voor volwassenen, maar ook erg leuk en leerzaam voor kinderen. Bij een van de vele pannenkoekboerderijen zijn jullie eveneens van harte welkom. Gezellig bijpraten onder het genot van een heerlijke pannenkoek, terwijl de kinderen zich uitleven in de buiten- of binnenspeeltuin. Ook een gegarandeerd succes: samen een rondvaart maken!

Kinderuitjes Achterhoek

Mogen de kinderen kiezen? Dan wordt het vast een indoorspeelparadijs, belevenispark of overdekt zwembad. Ook leuk voor het vieren van een kinderfeestje!