Camping de Slangenburg

Loordijk 9, 7004 HW Doetinchem | Tel: +31 6 57330598 | Toon op kaart

Camping De Slangenburg is een klein natuurterrein (1,34 ha), gedeeltelijk gelegen in een ‘oude boomgaard’, pal aan de rand van Landgoed Slangenburg: een uniek wandeldomein met lange, statige beukenlanen, fraaie beekjes, een kasteel en schitterend omzoomde akkers en weiden.

Camping De Slangenburg is een gastvrije thuishaven voor rustzoekers en een heerlijk uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten door het schitterende kleinschalige coulisselandschap van de Achterhoek.

Op het kampeerterrein staat u op grote, afgehegde plaatsen, voorzien van water en elektra. U kunt kiezen voor de intieme beslotenheid van de 'oude boomgaard' of voor het meer open karakter van de fraaie door knotwilgen omzoomde kampeerwei; ook is er een apart tentenveldje voor onder andere fiets- en voetkampeerders. Daarnaast hebben wij vier prachtige afgehegde camperplekken, mét camper-serviceplek.

Op Camping De Slangenburg vindt u geen speeltoestellen of animatieteams. Onze groene camping is voor de meeste kinderen dus minder geschikt. 

Website E-mail Telefoon