Camping 't Walfort

Walfortlaan 4, 7121 LJ Aalten | Tel: +31543451407 | Toon op kaart

Tussen Aalten en Bredevoort, in het landgoed Walfort, ligt onze gezellige familiecamping, waar u volop kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Er zijn verschillende speeltoestellen en een sportveld zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Aan de camping grenzend ligt het overdekte zwembad ’t Walfort. Maar ook kunt u een verfrissende duik maken bij de nabij gelegen recreatieplas de Slingeplas. De visliefhebber kan terecht aan de naast de camping gelegen Boven Slinge en Keizersbeek.

Het typische coulisselandschap van de Achterhoek nodigt u uit voor een heerlijke fiets-of wandeltocht, door de bossen of langs de weilanden met hun houtsingels en houtwallen. In het dorp Aalten vindt u onder andere het Nationaal Onderduikmuseum wat een bezoek waard is. Via mooie fietsroutes kunt u ook een bezoekje brengen aan het stadje Bredevoort of onze oosterburen, de stad Bocholt of bijv. het wildpark Anholter Schweiz.

In dit afwisselend gebied vinden veel diersoorten een geschikt leefgebied, reeën, eekhoorns, konijnen, vossen en verschillende vogels.

U kunt bij ons overnachten met een eigen kampeermiddel of u maakt gebruik van onze 6 persoons huurcaravan de Eik. Ook is het mogelijk om een Finse Kota bij ons te huren. Deze soort van Trekkershut is ingericht met een origineel Lapland inventaris

Website E-mail Telefoon