East Nomads

Boterdijk 6, 7122 PC Aalten | Tel: +31852737961 | Toon op kaart

Deze zomer strijkt East Nomads opnieuw neer in de Achterhoek. Geniet ook dit jaar van een unieke kampeerervaring in stijl. East Nomads Flevoland biedt jou een volledig verzorgde kampeerervaring met een compleet ingerichte tent. Tegelijkertijd voel je hier de rust en vrijheid die bij een verblijf in de natuur hoort. Ontdek de schoonheid van Nederland en relax in een van onze luxe accommodaties. Ons terrein ligt in een prachtig natuurgebied, waar je overdag kunt deelnemen aan een wisselend programma en ’s avonds in alle rust kunt bijkomen.

Aalten ligt in de Achterhoek, midden in de natuur in een prachtig glooiend landschap, vlak bij de Duitse grens. De groene bosrijke omgeving is een ideale plek om te fietsen of te wandelen. De omgeving biedt een combinatie van weilanden, oude boerderijen, bossen en slingerende beekjes. Wie zin heeft in een kop thee, een drankje en een versnapering kan een van de vele theetuinen te bezoeken. Laat je verrassen door de Achterhoek.

De accommodaties zijn ruim opgezet en stuk voor stuk uniek. De tenten zijn van alle gemakken voorzien. Er is veel aandacht besteed aan de gezellige en comfortabele inrichting. Iedere tent heeft eigen sanitair en een ruim terras.

Bij East Nomads kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Voor eten en drinken hoef je het terrein niet af. Wij verzorgen jou van top tot teen.

Kijk je er naar uit om van 2021 een mooie zomer te maken? Een vakantie bij East Nomads in Aalten zal je niet snel vergeten!

Website E-mail Telefoon