Golfarrangement Keppelse / t Zelle

De Gouden Karper - Hummelo

Na een dag heerlijk golfen op de Keppelse of 't Zelle niet meer naar huis en nog even genieten van de rust van de prachtige Achterhoek. Proef onze klassieke keuken.

Arrangement is inclusief:

  • 1 overnachting inclusief ontbijt
  • Een 3 gangen keuze diner
  • Een greenfee voor de Keppelse Golf Club OF Golfclub 't Zelle (u wordt verzocht vooraf bij het secretariaat van de Keppelse OF 't Zelle te informeren naar beschikbare speelruimte) U kunt iedere dag spelen op de Keppelse & 't Zelle.

Keppelse

In de bossen van Hummelo en Keppel ligt op 2 km afstand van de Gouden Karper de prachtige 18 holes golfbaan van de Keppelse Golfclub. U speelt langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met uitzicht op Hoog-Keppel.

't Zelle

Golfbaan 't Zelle is aangelegd op het gelijknamige landgoed, welke op nog geen 15 km(20 min) afstand van de Gouden Karper ligt en mag met recht één van de mooiste banen van Nederland genoemd worden. De ongeveer 95 hectare tellende baan is rijk aan natuurlijke hindernissen zoals een steeds terugkerende beek, vijvers, een moeras, statige boompartijen en langgerekte bunkers. Bijzonder zijn zonder meer hole 4, 7, 11 en 12: de ultieme uitdaging voor elke golfliefhebber.

€142 p.p.

Boeken Website