IJsselJazz

Hoofdstraat, 7213 Gorssel | Toon op kaart

8 september 2024 |Gorssel

IJsseljazz is hét muziekfestival voor Gorssel en omstreken. Sinds 2006 trekken meer dan tienduizend muziekliefhebbers uit de regio elk tweede weekend in september naar dit wereldse dorp in de Achterhoek, om in de buitenlucht te genieten van drie podia vol jazz, blues, soul en hiphop. Onder de artiesten bevinden zich gevestigde bands, getalenteerde nieuwkomers, regionale en (inter-)nationale bekendheden.

We hebben dit jaar weer een fantastische line-up weten neer te zetten met (inter)nationale bekendheden. Maar dit jaar hebben wij in plaats van twee podia, drie podia. Op de twee podia aan de Hoofdstraat en op het Nijverheidsplein is te zien wat u van IJsselJazz gewend bent. Op het derde podium bij museum More wordt extra aandacht besteed voor de programmering voor jongeren, waar jonge muzikanten zich laten zien en horen. 

​IJsseljazz verbindt. In de dorpse setting genieten de aanwezigen niet alleen van gratis goede muziek, ook de ontmoeting, samen eten en drinken en een mini-kermis voor de kinderen geven vorm aan de beroemde Achterhoekse gastvrijheid.

Meer informatie E-mail
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek