Landhotel Restaurant De Greune Weide

Lutterweg 1, 7152 CC Eibergen | Tel: +31545471692 | Toon op kaart

Bent u opzoek naar een verrassend en veelzijdig hotel, in een omgeving waar rust en natuur elkaar ontmoeten? In het buitengebied van Eibergen ligt Hotel Restaurant De Greune Weide. Verwen uzelf en kom eens langs. Comfort en persoonlijke zorg kenmerken het hotel. De intieme maar professionele sfeer leent zich goed.

Het zeer rustig gelegen hotel is gesitueerd in de Achterhoek, een van de mooiste stukjes Gelderland, liggend pal tegen de Duitse grens en het Zwillbrocker Venn. Er broeden daar met succes weer flamingo's. De omgeving biedt u vele mogelijkheden, zoals een grote verscheidenheid aan wandel- en fietsroutes, de mogelijkheid tot kanovaren op het riviertje de Berkel en natuurlijk ons cultuurhistorisch verleden, zoals Groenlo (Grolsch) het vestingstadje, boekenstad Bredevoort, de koren- en watermolens, herenboerderijen, diverse musea en al die andere bezienswaardigheden.

Landhotel 'De Greune Weide' bestaat uit een aantal sfeervol ingerichte hotelkamers en een riant gelegen suite, allen voorzien van alle comfort, zoals bad of douche, toilet en kleurentelevisie. De hotelkamers zijn op de eerste en tweede verdieping en zijn tot de eerste verdieping per lift bereikbaar. Bij de entree bevindt zich de receptie.

Ons Serre restaurant 'Bernagie' is een gerenommeerd restaurant in de Achterhoek, waar u kunt genieten van een uitstekende keuken. Om u het hele jaar door van onze seizoenspecialiteiten te laten genieten verandert de kaart minstens vijfmaal per jaar. Onze gastvrije bediening adviseert u graag bij uw menu en wijnkeuze.

Website E-mail Telefoon