Pannenkoekenhuys 't Noorden

Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121 RA Aalten | Tel: +31543472551 | Toon op kaart

Sinds 1997 exploiteert de Familie Hüning het horecabedrijf, maar er is al sinds 1866 horeca gevestigd in 't Noorden. Altijd volop in beweging. Het partycentrum met 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen, het pannenkoekenhuys, de kegelbanen en schietbanen, de uitgebreide catering faciliteiten, jaarlijkse evenementen, het terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Gemoedelijk, gastvrij én verrassend! Voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers, voor de samenleving. Bij of met ’t Noorden is er altijd reden voor feest! Iedere gast maar ook ons team van medewerkers wordt op een gemoedelijke en gastvrije manier behandeld. Zo kunnen we met elkaar geluk overbrengen op andere mensen. Daarmee verzorgen we elke keer weer unieke belevenissen!

Meer aandacht, daarmee maken we het verschil. We realiseren dit onder meer door te investeren in medewerkers, onderhoud, technologie en mee te gaan met de behoeftes van onze Achterhoekse gast. We lopen lokaal voorop met innovatieve producten om onze co2 uitstoot te verminderen en kijken scherp naar menusamenstelling, portiegrootte en inkoop om verspilling te voorkomen. We creëren samenwerkingen met lokale partners om zo waardevolle momenten voor onze gasten te verzorgen.

Enkele mooie resultaten:
- Het verzorgen van onvergetelijke feesten en momenten.
- Het mede mogelijk mogelijk maken van kinder geluk door onze offline speeltuin, lokale goede doel bijdrage en aandacht geven aan kinderen.
- Vanaf 2003 tot heden top 5 NK Pannenkoeken Bakken
- Misset Horeca Terras Top 100: nr.80
- Top 10 Beste Leerbedrijven Horeca 2019/2020. 5e plaats!
- Nita Huning Beste Leermeester Horeca 2019/2020
- Meest trots: een Gelukkig Team vormen!

Vier ’t Leven | Meer dan pannenkoeken

Website E-mail Telefoon