't Noorden van Aalten | ETEN DRINKEN en VIEREN!

Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121 RA Aalten | Tel: +31543472551 | Toon op kaart

Sinds 1866 is ’t Noorden (van Aalten) een blijvend begrip voor de meest onderscheidende feesten en de gedenkwaardigste ontmoetingen in Aalten en omstreken. Het is de huiskamer van de Oost-Achterhoek en altijd volop in beweging. Het familierestaurant heeft ook 5 verschillende zalen van 10 tot 300 personen. Het gezellige terras met een grote speeltuin en trein maken van ’t Noorden een ideale accommodatie waar jong en oud plezier kan beleven.

Culinair biedt ‘t Noorden u een gezonder, lekkerder en duurzamer leven. Met medewerkers die passie en bezieling koppelen aan vakmanschap en gevoel voor kwaliteit en service maken we de belofte waar die wij u doen: Gemoedelijk en Gastvrij.

Ontdek het familierestaurant en laat uw kinderen spelen in de speeltuin. Verken de Achterhoekse natuur wandelend of op de fiets en na een heerlijke dag buiten is het goed vertoeven bij Restaurant ’t Noorden van Aalten. ‘t Noorden is altijd aan het vernieuwen, maar het familiegevoel blijft altijd. Kortom een warme plek voor levensgenieters! Hier vieren we ’t leven!

Familierestaurant

Familierestaurant ’t Noorden (van Aalten) is van oudsher dé plek waar levensgenieters zich thuis voelen. Een heerlijke uitgebreide lunch, authentieke burgers, geniet van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, echte schnitzels, maaltijdsalades en Hollandse gerechten in het restaurant of op het terras met uitzicht op de grote speeltuin. 

Feesten en partijen 

Feest en Sfeer locatie ’t Noorden (van Aalten) heeft vijf verschillende zalen met een unieke en eigen sfeer. Van gezellig intiem tot groot en meeslepend. En natuurlijk met alles erop en eraan. ’t Noorden staat open voor alles en denkt graag met je mee. Voor (bedrijfs)feesten en partijen ben je bij ons aan het juiste adres. Zeg JA tegen ’t Noorden!

Missie

Al sinds 1866 gemoedelijk, gastvrij én verrassend! Voor opdrachtgevers, gasten en medewerkers, voor de samenleving. Bij ’t Noorden is er altijd reden voor feest. Wij verzorgen gelegenheden waarbij onze gasten vertrekken met een glimlach, terugkomen en het tegen anderen vertellen. Vier ’t leven!

Visie

Meer aandacht, daarmee maken we het verschil. We realiseren dit onder meer door te investeren in medewerkers, onderhoud, technologie en mee te gaan met de behoeftes van onze Achterhoekse gast. We lopen lokaal voorop met innovatieve producten om onze co2 uitstoot te verminderen en kijken scherp naar menusamenstelling, portiegrootte en inkoop om verspilling te voorkomen. We creëren samenwerkingen met lokale partners om zo waardevolle momenten voor onze gasten te verzorgen.

Enkele mooie resultaten:

-    Het verzorgen van onvergetelijke ontmoetingen, feesten en momenten.
-    Het mede mogelijk maken van kinder geluk door onze offline speeltuin, lokale goede doel bijdrage en oprechte aandacht geven aan kinderen.
-    Vanaf 2003 tot heden top 5 NK Pannenkoeken Bakken
-    Misset Horeca Terras Top 100: nr.80
-    Top 10 Beste Leerbedrijven Horeca 2019/2020. 5e plaats!
-    Nita Huning Beste Leermeester Horeca 2019/2020
-    Meest trots: een Gelukkig Team vormen!

Vier ’t leven!
Familie Hüning & Team ’t Noorden

Website E-mail Telefoon