Partycentrum Pannenkoekenhuys 't Noorden

Lichtenvoordsestraatweg 44, 7121 RA Aalten | Tel: +31543472551 | Toon op kaart

Al sinds 1866 is ’t Noorden in Aalten een gastvrijheidbedrijf. In het Partycentrum zijn de mogelijkheden onbeperkt. Het zalencentrum bestaat uit vijf sfeervolle zalen (gecombineerd) tot 800 personen. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en de juiste sfeer voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, bruiloft, themafeest, vergadering of bedrijfsfeest. In 't Keldertje zijn ook schietbanen en kegelbanen.

Daarnaast verzorgt ‘t Noorden de Catering van feesten op locatie. Hierbij kunt u denken aan een verjaardag bij u thuis, een buffet op locatie, snackwagen of een feest in een tent. Heeft u een feestje thuis en mist u nog enkele spullen? ’t Noorden verhuurt ook tafels, stoelen, glaswerk, opblaas Sara, baby en Abraham en nog meer horeca artikelen.

Bent u ook al in het Pannenkoekenhuys geweest? Er wordt een unieke beleving gecreëerd! een unieke beleving! U zit in originele treinbanken en kijkt uit op de open keuken in de NoordenExpress wagon. Het Terras is open tijdens zomerse dagen en heeft goed zicht op de grote Speeltuin met de miniatuurtrein waar kinderen een rondje in kunnen rijden.

Gemoedelijk en Gastvrij is waar het bij ons om draait! U bent altijd van harte welkom bij ‘t Noorden en hopen u snel te mogen begroeten!

Website E-mail Telefoon