B&B Scharrelhof

Vosseveldseweg 19, 7107 AD Winterswijk-Kotten | Tel: +31543514436 | Toon op kaart

Het grote genieten begint al wanneer je toegangsweg naar deze B&B oprijdt: om je heen zie je niets anders dan weilanden met koeien en schapen. Het uitzicht is hier groen, groener, groenst.

Genieten in en rondom Winterswijk

In de zomerdag geniet je van het heerlijke zonneterras en de landelijke tuinen rondom de B&B. Er is een zee aan ruimte om lekker buiten te spelen, een potje te voetballen of jeu-de-boulen. Het uitzicht over de landerijen draagt bij aan het echte buitenleven-gevoel, alleen al door de hoeveelheid natuur om je heen kom je helemaal tot rust. Zin om eropuit te gaan? In en rondom Winterswijk is voor iedereen iets te doen. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes of ruiter- en koetsierpaden. Zeker een bezoekje waard zijn de unieke Steengroeve (kalkgroeve), de adembenemende tuinen van de Rosenhaege, Villa Mondriaan en de vele mooie wijngaarden.

Het nieuwe overnachten

Beleeft u bij de Scharrelhof. Het is genieten op en top. De B&B biedt enerzijds het comfort van een hotel en anderzijds de gezelligheid en gerieflijkheid van de B&B. Op de boerderij waar u verblijft en uw gastvrouw is geboren en getogen kunt u van de gezamenlijke keuken gebruik maken om desgewenst met de andere gasten samen te koken. Wilt u het lekker gemakkelijk dan schuift u ’s avonds aan voor het Scharrelhofmenu, met veel liefde bereid door uw gastheer. Ook dieetmaaltijden. In deze heerlijke ongedwongen sfeer maakt u gemakkelijk contact en worden ervaringen van de dag of juist die leuke uitstapjes met elkaar uitgewisseld.

Kortom, ‘het nieuwe overnachten’ wordt de trend!

Een heerlijke accommodatie, leuke ontmoetingen en nieuwe ideeën.

De Scharrelhof heeft voor de B&B gezellige, actieve informatieve arrangementen. Heeft u andere wensen voor bijvoorbeeld een georganiseerd personeelsfeestje, heisessies of een brainstormsessie. Laat u horen! Dan gaan wij aan de slag om voor u er een geslaagde dag of verblijf van te maken.

Website E-mail Telefoon