Genieten van lekker lokaal

Vorstelijk eten & drinken

op kastelen, buitenplaatsen & landgoederen

Bij een dagje uit hoort een lekker kopje koffie, heerlijke lunch of een compleet diner. Wat is er dan leuker om dat te doen in een ambiance met grandeur (of juist niet)? Veel kastelen en landgoederen hebben wel een fijn plekje om met wat lekkers te genieten van de omgeving. Wees welkom in één van de bijgebouwen, in de kelder of op het terras. 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Lekkere plekjes

Of je nu in het koetshuis, de orangerie of in het kasteel zelf moet zijn.. er staat altijd wel wat (lokaal) lekkers op de kaart. En is het niet op het landgoed zelf dan zeker in de directe omgeving. Bij Kasteel Vorden ligt Bosloods 1873 naast de toegangspoort. In Huis Bergh staat de deur van kasteelcafé Heeren Dubbel voor je open. In de orangerie van Kasteel Ruurlo geniet je onder andere van een heerlijke high tea met uitzicht op het park. En bij Wasserburg Anholt kun je het hele jaar rond op het terras in het restaurant of in de kelder culinair gezien je geluk niet op. 

Tip! In het koetshuis van kasteel Hackfort bevindt zich De Keuken van Hackfort. Vanaf het terras kijk je uit over de moestuin, waarvan de keuken in het seizoen gretig gebruik maakt.