Halloween in Doetinchem

, Doetinchem | Toon op kaart

Op vrijdag 28 oktober organiseert Lekker. Doetinchem, in samenwerking met JC Doetinchem en Bibliotheek West-Achterhoek, speciaal voor kinderen een Halloweenavond. Tijdens de Halloweenavond kunnen kinderen met hun ouders, opa's en oma, vriendjes en vriendinnetjes samen deelnemen aan allerlei spooktaculaire activiteiten in Bibliotheek West-Achterhoek in Doetinchem. Kinderen kunnen een lampion maken, geschminkt worden, er draait een griezelfilm, kun je op griezeltocht door de bieb en er worden griezelverhalen voorgelezen. 

Aansluitend is er voor alle kids en hun ouders en/of verzorgers de Halloween lampionoptocht door de binnenstad. Met hun zelfgemaakte lampions maken de kids een wandeling van circa 2 km langs griezelige 'Trick or Treat-stops' in het centrum van Doetinchem. Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk op het Simonsplein en bouwen we een gezellige Halloween-feestje met dj's, heksen, spoken 

Locatie: 

Bibliotheek West-Achterhoek, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem

Programma:

  • Inloop vanaf 17.30 uur
  • Van 17.30 tot 19.30 uur: Allerlei spooktaculaire activiteiten
  • Van 19.30 tot 20.00 uur: Lampionoptocht door de binnenstad met trick or treat-stops
  • Van 20.00 - 21.00 uur: Halloween-afterparty op het Simonsplein met muziek, springkussen en lachspiegels. 

Iedereen tot 12 jaar mag gratis meedoen. Het is wel wenselijk je even aan te melden. Vul via deze link je gegevens in om je aan te melden.

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek