Troubadoursvoorstelling 'Torenverhalen en Theater' - Kids

Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren | Tel: +31 573 401 825 | Toon op kaart

Gery Groot Zwaaftink, Achterhoeks troubadour en verhalenverteller, geeft een voorstelling die speciaal is toegesneden op het huis Verwolde. Gery vertelt een verhaal over Berend, kleinzoon van een baron.

Iedereen denkt dat hij dom is, te dom om voor de duvel te dansen. Maar dit blijkt helemaal niet waar te zijn, hij komt er juist achter wat hij héél goed kan. Ach laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel iets wat hij/ zij heel goed kan. Het gaat erom te ontdekken wat dat is én dáár dan ook iets mee doen.

Over Gery Groot Zwaafink
Gery Groot Zwaaftink is een echte, energieke troubadour die net als vroeger, rondtrekt, zijn liedjes zingt en zijn verhalen vertelt ‘ter stichting ende vermaek’ van zijn publiek. Al meer dan 25 jaar vermaakt hij jong en oud en is zeer geliefd bij gevarieerd publiek.

Met een paar eenvoudige rekwisieten, een gitaar en zijn stem ‘schildert’ hij de meest vreemde werelden. Hij laat je genieten van verhalen die ontroerend, humoristisch, boeiend en herkenbaar zijn. Vreemde werelden met draken, koningen en helden maar ook dichterbij huis, over een boer, een jonkheer, een huisarts.

Deze voorstelling vindt plaats in de oranjerie. Een ticket geeft ook toegang tot het onderhuis.

Er zijn voorstellingen om 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Een kaartje kost € 6,50 en reserveren is noodzakelijk. 

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek