MTB route (gravel) Montferland

Zeddam

Loerbeek

Download GPX-bestand
17.60 Km 00:59 uur Mountainbikeroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Glooiiende wegen, dansende boomtoppen, zandpaden en knisperend gravel. Deze bewegwijzerde gravelroute van 18km laat je genieten pur sang.

Starten kan vanaf Recreatiegebied Stroombroek in Braamt. De route is gemarkeerd met het MTB logo in het groen (driehoek met daaronder 2 rondjes). Vanaf parkeerterrein van Markant ga je linksaf en dan wederom linksaf de Loolaan in. Halverwege de Loolaan kun je de route oppakken. Je kunt ook bijgevoegde GPX downloaden.

Niveau

De route gaat over zandwegen en gravelstroken en kent geen single tracks. De route is daarom door zowel beginnende mountainbikers als gravelbikers te rijden.

Geen MTB vergunning vereist

De route is gratis te rijden. Hiervoor is geen vergunning vereist. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Een vrijwillige bijdrage daarvoor wordt zeer gewaardeerd. Kijk hier voor meer informatie over het doen van een bijdrage.

Routekaart en GPX

Een overzichtskaart van alle MTB routes in de Achterhoek vind je onderaan de MTB routepagina. Een gedrukte overzichtskaart haal je gratis bij de lokale VVV/TIP (Toeristisch Informatiepunt) in de Achterhoek of de ondernemers die vermeld staan op deze website. Het GPX bestand van deze route vind je bovenaan deze pagina.   

Lees meer

Markant Outdoorcentrum

Gildeweg 7

TOP Stroombroek

Landweerswal 2

Berc Bike Studio Café

's-Heerenbergseweg 4A
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route