MTB Route Gorssel Zuid

Almen, Eefde, & Joppe
18.30 Km 01:01 uur Mountainbikeroute

Op pad

Kies hieronder jouw startpunt:

Beschrijving

MTB route Gorssel-Zuid loopt tussen de prachtige bossen en heide tussen Almen, Eefde en Gorssel. Een goed mix tussen zand- en gravelwegen om snelheid te maken en uitdagende singletracks.

Startlocaties

De Zessprong, Dortherdijk 6, 7215 LC Joppe

Kleur pijlen

Groen

Niveau

De route is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde MTB’ers, waarbij er ook voor de fanatieke MTB’ers zeer uitdagende stukken in zitten.

Geen MTB vergunning vereist

Alle Achterhoekse MTB routes (m.u.v. route Zeddam - vignet Natuurmonumenten) zijn gratis te rijden. Wel brengen onderhoud en de doorontwikkeling van de routes kosten met zich mee. Het is daarom mogelijk een vrijwillige bijdrage over te maken die volledig ten goede komt van Stichting MTB Achterhoek die het onderhoud verzorgt. Lees hier hoe je kunt doneren.

Meer mountainbiken in de Achterhoek

Kijk voor MTB verhuur, arrangementen, fietsonderhoud en hoe jij kan bijdragen aan het routeonderhoud op mtbindeachterhoek.nl

Startpunten

Restaurant De Zessprong
Dortherdijk 6
Joppe

André Deunhouwer

MTB Challenge

“De diversiteit in deze route maakt hem aantrekkelijk. De mooi aangelegde singletracks worden afgewisseld met landelijke paden. Hier en daar werd ik aangenaam verrast met wat mooie segmenten!”