Toeristische informatie Achterhoek

VVV Inspiratiepunten

VVV Inspiratiepunten in de Achterhoek

Zoek je inspiratie voor leuke activiteiten in de Achterhoek, dan is een bezoekje aan een VVV Inspiratiepunt een échte aanrader. Verspreid over de regio vind je vijf van deze Inspiratiepunten. In de modern ingerichte winkels krijg je op een interactieve manier een voorproefje van de omgeving.

Laat je inspireren!

Iedere locatie heeft zijn eigen uitstraling, beleving en verhaal. Je maakt kennis met de ijzerindustrie in Ulft, het Nationaal Landschap van Winterswijk, de Slag om Grolle in Groenlo, landgoederen en kastelen in Lochem of de Hanzestad Zutphen. Laat je op een eigentijdse manier onderdompelen in al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Creëer je eigen wandel- of fietsroute met de Routemixer, luister naar verhalen van de ver-halenboom,
beleef de Slag om Grolle met een VR-bril, vaar met een ‘koggeschip’ of duik in de prehistorie van de Steengroeve van Winterswijk.

Naast deze inspiratiepunten zijn er in de Achterhoek meerdere traditionele VVV’s en TIP’s. Tevens zijn er folderpunten ingericht bij diverse ondernemers om je van de juiste informatie te voorzien.
 

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op: