Vakantiewoning Fietsboerderij

Nibbelinklaan 6, 7065 AE Sinderen | Tel: +31 6 54 27 46 14 | Toon op kaart

De Fietsboerderij is een mooie en vooral sfeervolle plek, waar (op z’n Achterhoeks) de koffie (of thee) altied kloar steet. De boerderij bestaat uit twee gezellige appartementen die afzonderlijk maar ook samen (10 personen totaal) te huur zijn. De boerderij is een mooie en rustige plek voor een week of weekendje weg en ligt midden in de mooie Achterhoek, net buiten Varsseveld. Het is een perfecte uitvalsbasis om een mooi stuk Nederland te verkennen (per fiets). De verhuurders zorgen er graag voor dat je een keer in een ander stuk van Nederland kan fietsen of even een weekend of weekje echt weg kan zijn. Welkom bij de Fietsboerderij.

De Schuure

De Schuure was vroeger, toen de fietsboerderij nog een gewone boerderij was de oude timmerwerkplaats; de schuur. Nu is De Schuure is een gezellig appartement voor 4 personen vol sfeervolle details. Op de begane grond bevindt zicht de keuken, woonkamer, wc, douche, slaapkamer 2 personen. Boven woonkamer op de vliering bevindt zich een tweede slaapkamer 2 personen. Deze is bereikbaar via “steile” schilderstrap in woonkamer.

't Achterhuus

Vroeger was het Achterhuus een vast onderdeel van de boerderij met daarin vee en hooi. Tegenwoordig is het Achterhuus is een ruim, stijlvol ingericht, gezellig appartement, geschikt voor 6 personen. Op de begane grond bevinden zich de keukeneen grote woonkamer, wc en douche. Op de eerste verdieping: bevinden zich 3 slaapkamers, elk geschikt voor 2 personen.

Website E-mail Telefoon