Er is zoveel te beleven

Evenementen

in de Achterhoek

De Achterhoek bruist door de talloze evenementen en uitstapjes die er worden georganiseerd. Een breed scala aan kleinere en grote evenementen zorgt ervoor dat je jezelf niet hoeft te vervelen. Of je nu houdt van klassieke muziek of popmuziek, historie of theater en dans, van culinaire traktaties of hoefgetrappel… De Achterhoek biedt voor elk wat wils. Het hele jaar door is er van alles te beleven. Van groot tot klein, ze zijn allemaal even gezellig! Ook kun je het hele jaar door in de Achterhoek Op pad met de leukste excursies.

Kijk voor meer evenementen op de website van de lokale VVV's en TIPS of op uitagenda-achterhoek.nl.

Op zoek naar een culinair evenement in de Achterhoek?

Bestemming

Wissen
Datum

Filter op:

Festivals in de Achterhoek

In de Achterhoek vinden van groot tot klein, talloze festivals plaats. De bekendste is natuurlijk de Zwarte Cross. Vier dagen lang losgaan genieten van de beste artiesten op het grootste festivalterrein van Nederland! Maar ook de kleinere, intiemere festivals zijn groots in het maken van sfeer en laten je op een even unieke wijze kennis maken met de cultuur van de Achterhoek.

Overnachten in de Achterhoek

Tijdens meerdaagse evenementen is een goede nachtrust essentieel. De Achterhoek is dan ook met uitstek geschikt voor een fijne overnachting. ’s Nachts is het stil en ’s ochtends is het heerlijk wakker worden met geluiden uit de natuur. Na een goed ontbijt met verse producten uit de streek is het tijd om te genieten van een volgende dag vol nieuwe ervaringen uit de Achterhoek.

In de Achterhoek worden voor jou de leukste (meerdaagse) evenementen georganiseerd. In alle soorten, vormen en maten kom je ze het hele jaar door tegen. Midden in het landschap of juist midden in de stad. Kom naar de Achterhoek en ervaar zelf hoe een evenement in de Achterhoek je compleet omverblaast!