Zomerconcerten op zondagmiddag in Bredevoort op 't Zand

, 7126 AX Bredevoort | Toon op kaart

Op ’t Zand in Bredevoort waan je je in zomerse sferen op het centrale plein met muziek onder de bomen. De volgende zondagmiddagen staan gepland vanaf 12.00 uur:

16 juli: Vrouwenkoor "Smaak" uit Winterswijk, met een divers repertoire, meerstemmig gezongen.

23 juli: Mr.Callahan staat op het podium, zij spelen de nummers van CCR als geen ander.

30 juli: Ben Reel & Mick McCarney. Deze Ierse muzikanten hebben in onze regio al de nodige optredens gegeven. Het bijzondere aan dit concert is dat het ook doorgaat bij een slechte weersvoorspelling, dan wijken we namelijk uit naar De Domme Aanleg waar de heren hun repertoire ten gehore zullen brengen.

6 augustus: Tailshakers. De petticoats en vetkuiven kunnen geshowd worden tijdens het optreden, zij brengen de echte ouderwetse rock'n roll naar Bredevoort.

13 augustus: Sandra Vanreys, samen met 2 muzikanten. Ze zullen een wisselend repertoire spelen met een verrassende wending naar onze Achterhoekse streektaal.

 20 augustus: Buiting, Visser & Woestenenk. Ze maken een mooie setlist met covers uit de jaren 60/70 waarvan we weten dat er veel liefhebbers voor zijn.

De concerten beginnen om 12.00 uur en duren tot 14.00 uur. Geen entree maar een vrije gift wordt op prijs gesteld. Concerten gaan alleen door bij ‘goed terrasweer’. Bij regen en/of kou zijn we genoodzaakt om het concert te cancelen.
Raadpleeg bij twijfel de website; www.bredevoort.nu

 

Bekijk alle evenementen in de Achterhoek