Aan de Boekhorst

Boekhorstlaan 4-6, 7241 SJ Lochem | Tel: +31648767697 | Toon op kaart

Bed & Breakfast "Aan de Boekhorst" is gevestigd in het voormalige koetshuis van het landgoed "De Boekhorst", dat gelegen is tussen de plaatsen Vorden en Lochem in de mooie Achterhoek.

De zoon van dichter A.C.W. Staring (1768-1840), Winand Carel Hugo Staring, liet het landhuis in 1845 bouwen op een landgoed van zo’n honderd hectare groot. Doordat de diverse bebossing op het landgoed wordt afgewisseld met open plekken, is de kans groot er reeën of ander wild aan te treffen.

Ook voor kinderen is het leuk op zoek te gaan naar eikels, kastanjes, beukennoten of bosbessen of bijzondere vogels: op het landgoed is een vogelreservaat gevestigd.

Ieder seizoen heeft hier iets moois te bieden: de kleurenpracht in de herfst, de volle bomen in de zomer, het weidse winter wonderland…. Maar misschien zijn de bloeiende rododendrons die in de lente de oprijlaan opsieren nog wel het mooist.

"Aan de Boekhorst" telt twee luxe appartementen, beide volledig ingericht voor 1 tot 4 personen. Twee compleet uitgeruste onderkomens, met hoge kamers, keuken, slaapkamer, badkamer en uw eigen terras tegen het huis aan. U kunt bij het huis parkeren. "Aan de Boekhorst" biedt méér dan ruimte. Een kamer voor als u alleen bent of voor het hele gezin. Maar net zo goed de faciliteiten om van uw familiereünie een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Website E-mail Telefoon