B&B/Vakantiehoeve Tertulia dos Porcos

Leemhorstdijk 4, 7122 NV Aalten | Tel: +31543461 244 | Toon op kaart

Boergondisch genieten van de natuur, de stilte en het echte boerderijleven, kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft...

Vakantiehoeve Tertulia dos porcos ligt prachtig vrij en rustig in het buitengebied van Aalten. De konijnen, fazanten, vogels en eekhoorns etc, komen vaak dichtbij onze boerderij. Vanuit de woonkamer heeft u een prima zicht op onze in 2010 aangelegde hoogstam fruitboomgaard, de monumentale schoppe, een authentiek hoenderhok en het wei- en akkerland.

Het ruime appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is in boerenlandleven-stijl ingericht. U geniet er van alle comfort. Het is geheel gelijkvloers en er zijn geen drempels. Er is een grote woonkamer met open keuken, twee slaapkamer met opgemaakte (senioren-) bedden, een ruime badkamer met douche en toilet en een tweede toilet. Het appartement beschikt over vloerverwarming en wifi. Bad en keukenlinnen is aanwezig evenals een babybox, -badje en bedje en een kinderstoel.

Vanaf uw eigen terras voorzien van tuinmeubels kunt u heerlijk genieten van de natuur en haar geluiden. U kunt bij helder weer de sterrenhemel aanschouwen, zelfs vanuit uw bed. En de vogeltjes zullen u smorgens weer wekken met hun prachtige gezang.

Website E-mail Telefoon