Bijzonder overnachten

In de Achterhoek

Op de mooiste plekjes in de Achterhoek

Verras je partner, vriendin of gezin met een uniek weekendje weg en ga bijzonder overnachten in de Achterhoek! Dit kan op verschillende manieren, zoals in een boomhut, een oude boerderij, in een helikopter, of in een wellnesshuis midden in de natuur. Bekijk hieronder bijzondere plekjes in de Achterhoek waar je kunt overnachten.

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Heel veel mogelijkheden om origineel te overnachten in de Achterhoek

In de Achterhoek kun je lekker even onthaasten. Maar dit wil je niet altijd in een standaard hotel of op een camping. In de Achterhoek vind je genoeg bijzondere overnachtingplekjes. Zo zijn er luxe wellnesshuisjes midden in de bossen die je kunt huren. Ook zijn er tal van oude boerderijen, landgoederen en zelfs oude zondagsscholen omgebouwd tot luxe verblijfsaccommodaties waar je heerlijk kunt slapen.

De perfecte streek om te ontspannen en ontdekken

Tijdens het bijzonder overnachten in de Achterhoek, kun je de dagen vullen met allerlei soorten activiteiten. Wandel of fiets langs de mooiste kastelen, landgoederen en eeuwenoude boerderijen. Voor de actievelingen zijn er volop sportieve activiteiten rond het water of in de natuur. Om helemaal tot rust te komen zijn er diverse spa’s waar je kunt genieten van de sauna en een warm bubbelbad. Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Zo zijn er speelparadijzen en zijn er verschillende leuke zwembaden. Kortom; voor iedereen is er wel iets leuks te doen in de Achterhoek!