Caliture Home & Garden

Kerkhoflaan 3c, 7251 JW Vorden | Tel: +31683248930 | Toon op kaart

Brocante, authentieke en traditionele materialen uit binnen- en buitenland

Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van authentieke en historische materialen. Vanuit de interesse in oude bouwmaterialen is er ook liefde ontstaan voor al wat hergebruikt kan worden in en om het huis en jammer is om weg te gooien. Veelal kunnen materialen weer een nieuwe bestemming krijgen door ze eenvoudig een kleine reparatie te geven of simpelweg schoon en bruikbaar te maken.

Estriken

Wij verzamelen de mooiste originele vloertegels uit binnen- en buitenland. Boeren plavuizen ook wel estriken genoemd. Estrikken zorgen voor aangenaam leefbare vloeren, makkelijk in onderhoud en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Estrikken zijn toentertijd met de hand gemaakt en dus zijn stuk voor stuk uniek. Die kleine verschillen in grootte en kleur zorgen een ongekende sfeer. Dat maakt uw oude boerderij weer als nieuw en geeft uw nieuwbouwwoning een heerlijk nostalgische ambiance. In Vorden sorteren wij rode en terracotta boeren plavuizen, blauw/zwart gesmoorde en geglazuurde estriken op grootte, kleur en afwerking. Zo kunt u gemakkelijk de mooiste estriken voor uw woning uitzoeken. En als u wilt dan komen we ze bij u leggen.

Woonartikelen, meubelen en tuinbeelden

Naast de oude vloeren, hebben we een heel breed assortiment aan leuke dingen voor in en om het huis.

Vintage & Retro woonartikelen
Met vintage en retro woonartikelen creëert u een eigenzinnige inrichting. Antieke woonartikelen dragen bij aan die buitengewone sfeer in uw huis. Een oude modelauto, een rotanstoel, een koperen vloerlamp of een bijzondere vaas. Het kan echt van alles zijn, u vindt het bij ons.

Brocante woonartikelen
Brocante woonartikelen gaan al lang mee. Ze zijn doorleefd en stralen stijl en sfeer uit. Geef de stukken een markante plaats in uw huis. Geef ze ruimte. Zo is uw interieur met slechts enkele brocante antieke woonitems verbazingwekkend bijzonder. Bovendien is dan direct helemaal uw eigen stijl die niemand kan nabootsen.

Meubelen
Wat denkt u van een prachtige kroonluchter? Een spiegel met dikke omlijsting of een antieke secretaire. Dat zijn echte blikvangers in uw huis. Eyecatchers die uw eigen stijl accentueren en omarmen.

Tuinbeelden
Maak uw tuin bijzonder met een antiek tuinbeeld. Wij hebben een collectie met antieke en historische beelden en ornamenten. Een bank, beeld, zonnewijzer, fontein, vaas of sokkel van hardsteen, marmer of gietijzer.

Loopt u eens een rondje door onze showroom met vintage & retro woonartikelen en laat u inspireren!

Website E-mail Telefoon