De Weiden melkveehouderij en bezoekboerderij

Schuurmansweg 6, 7156 SK Beltrum | Tel: +31629506548 | Toon op kaart

De Weiden melkveehouderij en bezoekboerderij ligt in het mooie Beltrum, een pittoresk dorpje op het platteland van de Achterhoek. Eigenaren Bennie en Monique Weiden hebben in 2012 de stallen geopend en laten u graag mee genieten van al het moois wat het platteland te bieden heeft. 

De Weiden melkveehouderij en bezoekboerderij onderscheid zich door zijn kleinschaligheid, en voor Bennie en Monique is de boer-burger verbinding erg belangrijk; de consument laten zien waar zijn/haar voedsel vandaan komt. (H)eerlijk geproduceerd voedsel van Nederlandse bodem. 

Naast het melken van hun 50 koeien, doen deze ondernemers nog meer. Zo geven zij rondleidingen over de boerderij en laten ze u graag zien wat de koe allemaal moet doen om die heerlijke melk te maken, hoe de koeien gehuisvest zijn, en in de zomer heerlijk in de wei liggen te “chillen”. Boerderij educatie; voor scholen van het BO, SO maar ook voor het MBO hebben zij verschillende mooie programma’s waarin beleven-ervaren-voelen centraal staan. Monique is daarnaast gecertificeerd paardencoach/autismecoach en begeleid jongeren en jongvolwassenen in de steeds veeleisender wordende maatschappij. 

In 2021 is het vakantieverblijf helemaal verbouwd, en kunt u met uw gezin vanaf 3 nachten logeren bij de boer. Bennie en Monique garanderen u een onvergetelijk avontuur op de boerderij. En natuurlijk niet zomaar een boerderij, echt een werkend (kleinschalig) agrarisch bedrijf, waarin verbinding, en gastvrijheid centraal staan. 
Bennie is boer in hart en nieren en vertelt u graag meer over zijn passie: zijn koeien. Het vakantieverblijf voor 5 personen is van alle gemakken voorzien. U kunt via onze site www.melkveehouderij-weiden.nl direct online boeken. 
 

Website E-mail Telefoon