Leemland

Koerboom 7, 7142 JB Groenlo | Tel: +31 544 795 022 | Toon op kaart

Leemland

Op 2 kilometer afstand van de Duitse grens werden in de zestiende eeuw stenen gemaakt voor de stadsmuur om Groenlo. De gegoede burgerij leefde veilig in de stad. Voor de stadsmuurstenen werd leem uit de grond gehaald. Leembewerkers leefden armoedig. Ze konden zelfs geen schoenen of klompen kopen. Brood eten was voor hen luxe. Laat je verrassen tijdens een presentatie en ga zelf aan de slag!

Daag elkaar uit tijdens een recreatieve activiteit, zoals poortjesgolf, speuren, klootschieten, het kippenparcours, wc-borstel-werpen, etc.

Ontspan op het terras, lekker in de buitenlucht met een geweldig uitzicht over het Achterhoekse coulisselandschap. Of kom tot rust in de zaal. Geniet intussen van koffie met appelgebak, een biertje, ijscoupe, belegd brood, frites & snacks of ander lekkers, zoals een pannenkoek.

Er kan buiten lekker gespeeld worden: glijden van de heuvel, springen op het springkussen, of de trampoline, maar ook voetballen, stappen over een avonturenpad, duikelen of spelen met zand & water en andere speelmogelijkheden.

In de zaal mag gespeeld worden met een stokkenvangspel, ringenwerpkoe, tafelvoetbal, klompjes schuiven, gatenkaas, airhockey, een sjoelbak, en dergeliijke.

Leemland biedt ook complete arrangementen, zowel buiten, als in de met vloerverwarming verwarmde zaal met mogelijkheden tot maar liefst 100 zitplaatsen. Maak een groepsuitje extra gezellig met ‘Kraak de codes’, vogelgooien, een quiz, een zeskamp of een andere activiteit. Combineer dit met genoeglijk borrelen en lekker eten (buffet, barbecue, lunch, high tea, etc.), dat maakt het feest compleet!

Leef je uit tijdens een workshop! Kies voor houtbranden, decoreren met natuurlijke materialen, pimpen, letters tekenen, mozaïeken, of een combinatie van verschillende technieken. Bij een workshop zijn ondergrond, gebruiksmaterialen, gereedschappen, cake, bittergarnituur en drinken inbegrepen.

Meedoen in de maatschappij is belangrijk. Er zijn daarom ook plekken voor dagbesteding in de vorm van arbeidstoeleiding en vrijetijdsactiviteiten.

Tijdens landelijke schoolvakanties is Leemland dagelijks geopend en gratis toegankelijk. Daarbuiten is bezoek afspraak mogelijk.

Kijk voor meer informatie gerust op onze website of facebookpagina.

Website Telefoon