Streekproductenmarkt Lievelde

29 May 2023 | Lievelde

Tweede Pinksterdag wordt de 21e editie van de Streekproductenmarkt in Lievelde georganiseerd. In de loop der jaren is deze markt uitgegroeid tot een waar evenement met demonstraties, theater en muziek. Talloze streekproducenten laten je graag kennismaken met hun producten. Jam, vlees, groente, meel, wijn, bier en andere producten bieden een ware smaakbeleving.

De organisatie van de Streekproductenmarkt werkt nauw samen met Groei en Bloei. Er zijn verschillende producten voor liefhebbers van tuinieren en bloemschikken. Laat je ook inspireren in de stands met lifestyle producten en alles voor het buitenleven. 

De Achterhoek heeft ook veel creatieve talenten die de mooiste dingen zelf maken. Van minuscule accessoire tot groot kunstwerk: er worden prachtige producten getoond.

Met heerlijk eten en drinken kan iedereen zichzelf lekker verwennen. Bekijk intussen hoe ambachtelijke producten worden gemaakt, een roofvogelshow of hoe de goochelaar iedereen verrast! Theater, kinderworkshops, schminken, glittertattoo’s, een grote stormbaan en een springkussen maken de Streekproductenmarkt tot een waar uitstapje voor het hele gezin.

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek