Winterkamperen

In de Achterhoek

Winterkamperen in alle rust

Tijdens het winterkamperen in de Achterhoek geniet je van rust en ruimte om je heen. In de ochtend geniet je van de stilte om je heen. Met een beetje geluk word je getrakteerd op een parelwit sneeuwlandschap. Bekijk hieronder de campings in de Achterhoek waar je kunt winterkamperen!

Bestemming

Wissen
Filteren

Filter op:

Winterkamperen in de Achterhoek: een unieke ervaring

Kamperen in de winter in de Achterhoek betekent echt niet dat je op een dun matje moet liggen bibberen in je tent. Er zijn genoeg mogelijkheden voor glamping; in een trekkershut of stacaravan met privé sanitair bijvoorbeeld. En met de juiste uitrusting, zoals een isolatiedoek en fleecedeken, blijf je ook in je caravan of tent lekker warm. In het verwarmde sanitairgebouw kun je terecht voor een hete douche. Niet alle campings zijn open, maar de plekken waar je wél terecht kunt, zijn dan heerlijk rustig. Dat betekent voor jou lekker veel ruimte en privacy! Zoals je ziet is kamperen tijdens de koude maanden dus echt niet alleen aan de 'die-hards' voorbehouden.

De Achterhoek in winterse sferen

Kamperen in de winter in de Achterhoek is een bijzondere ervaring. Het landschap ligt er dan mooi bij en de serene natuur vormt een prachtig decor voor heerlijke wandel- en/of fietstochten. Tussendoor kom je lekker weer op temperatuur met een lekkere kop ambachtelijke erwtensoep of warme chocolademelk in een knus restaurant. De Achterhoek is dan gehuld in winterse sferen. De steden en dorpen zijn sfeervol verlicht en versierd. Ga lekker shoppen of duik een museum in.

Kom winterkamperen in de Achterhoek en geniet van prachtige 'stillevens': berijpte akkers, glinsterende bossen en bevroren wateren. De winter zie én voel je! Met een beetje geluk daalt het kwik en kun je de schaatsen onderbinden of wordt je getrakteerd op een parelwit sneeuwlandschap!