Groepsaccommodatie Wolkenland

Peeskesweg 13, 7037 CH Beek Gem Montferland | Tel: +31 (0)6 345 07685 | Toon op kaart

Overnachten op een bijzondere plek! 

Groepsaccommodatie Wolkenland is uniek gelegen, bovenop een stuwwal uit de voorlaatste ijstijd, op één van de toppen van het Achterhoekse Montferland (+78 meter NAP). Midden in de oude bossen van het Bergherbos biedt onze accommodatie ruimte voor gezelschappen van maximaal 52 personen. Door de bijzondere ligging biedt de locatie veel privacy. 

Montferland ligt tussen Doetinchem , ’s-Heerenberg, Didam en de Duitse grens. Het kenmerkt zich door een werkelijk schitterend on-Nederlands, heuvelachtig bosgebied.  

Vanaf de locatie zijn er diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar. Tevens is de groepsaccommodatie gelegen aan een uitdagende MTB-route. Op ca. 200 meter afstand is een grote zandverstuiving en op ca. 500 meter afstand vindt u een natuurspeeltuin van OERRR. 

In de directe omgeving vallen er verschillende recreatieve, sportieve en culturele activiteiten te ondernemen. Kijk voor meer informatie over de accommodatie en de activiteiten die er in de omgeving te doen zijn op www.wolkenland.nl

Website E-mail Telefoon