B&B Achter ons Huus

Kerkhofweg 13, 7231 RG Warnsveld | Tel: 0623449589 | Toon op kaart

Ben je toe aan rust? Even weg uit alle hectiek van de dag? Dan ben je aan het goede adres in mijn Bed & Breakfast. Ik heb er alles aan gedaan en zorg ervoor dat jij tot een volledige ontspanning kunt komen om te genieten van je vrije dagen.

De B&B ligt achter ons huus in Warnsveld en we hebben het zoveel mogelijk zelf verbouwd. Ooit was het een schapenschuur, maar daar  zie je binnen niet  zoveel meer van terug. Ik heb het sfeervol en eigenzinnig ingericht. Mijn hand is er duidelijk in terug te zien.

Het is een grote ruimte, ongeveer 35 m2. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en af te schermen met  een gordijn van de leefruimte.
In de leefruimte staat een grote eet en/of werktafel. Er is een bedbank met veel kussens om te relaxen in een groen plantenhoekje.

Ook is er een klein keukenblokje waar koffie en thee kan worden gezet. Er is ook een koelkast aanwezig. De douche en toiletruimte is ruim opgezet en daarmee ook geschikt voor mindervalide mensen.

Achter de B&B ligt een beschut en zonnig terras. Heerlijk om je ontbijt te nuttigen, of om na een fietstocht of wandeling even van de namiddagzon te genieten in de aanwezige tuinstoelen.

Website E-mail Telefoon