Country & Garden Fair op huis Verwolde

Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren | Tel: +31 573 401 825 | Toon op kaart

Van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei kun je bij huis Verwolde genieten van het sfeervolle buitenevent 'Country & Garden Fair' dat je direct in voorjaarsstemming brengt. Heerlijk struinen over de fair met maar liefst 80 enthousiaste exposanten die zich presenteren in luxe pagodetenten. Ook het huis is te bezichtigen tegen gereduceerd tarief met een combiticket voor de fair.

Vier dagen lang van 10:00 - 18:00 uur inspiratie opdoen voor de zomer die komen gaat. De exposanten van diverse huis & tuin accessoires presenteren zowel klassieke brocante en vintage als ook nieuwe items in landelijke sfeer. Maar ook de innerlijke mens komt rijkelijk aan de beurt met ambachtelijk gemaakte gerechten bij diverse foodtrucks, omringd door gezellige livemuziek. Daarnaast wordt ook de nieuwste voorjaarsmode gepresenteerd van jas tot hoed, tijdens de modeshow. 

Bezoek tegelijk met de fair ook huis Verwolde!
Nog nooit binnen geweest in huis Verwolde? Dan is dit dé gelegenheid om een kijkje te nemen hoe 6 generaties van der Borch hier hebben gewoond. Met een combiticket voor de fair kun je tegen een gereduceerd tarief het huis bezoeken.

Tickets
Bestel alvast je (combi)tickets voordeliger online en voorkom teleurstellingen en wachtrijen aan de kassa. Het is mogelijk om alleen tickets voor de Country & Garden Fair te reserveren of combi-tickets, waarbij je naast de fair ook huis Verwolde van binnen kunt bezichtigen op één dag!

Kijk voor meer informatie en prijzen op de website www.countrygardenfair.nl

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek