FarmGlamping de Scheurwei

Wolfsstraat 5, 7227 DP Toldijk | Tel: +31620131558 | Toon op kaart

Welkom bij FarmGlamping De Scheurwei, een unieke plek in de prachtige natuur van de Achterhoek! Voor iedereen die op zoek is naar rust, het gemak van een ingerichte tent en tevens ‘s avonds bij een kampvuurtje met een gitaar even dat festivalgevoel wil beleven op een bijzondere plek waar je nog één kan zijn met de natuur.

Maar ook wandelliefhebbers, fietsliefhebbers en natuurliefhebbers, die willen genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Met de prachtige natuur, landgoederen en kastelen, vele evenementen, uitstekende horeca, legio wandel- en fietsroutes en tal van verrassende andere ondernemers in alle geledingen is er voor ieder wat wils!

Er zijn verschillende type tenten opgezet op FarmGlamping De Scheurwei. Alle tenten zijn ingericht met comfortabele bedden, beddengoed en lakens, loungestoelen, stroomaansluiting voor mobiele telefoonoplader en een eigen vuurkorf.

Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd. van Spare-rib avond to ballonvaart en van rijden in een Eendje tot een privé chef-kok voor je tent. Naast deze activiteiten hebben we ook enkele arrangementen samen met andere ondernemers uit de regio. Kortom genoeg te doen bij FarmGlamping De Scheurwei!

De glamping is geopend sinds april 2021 en ingericht volgens het pop-up principe. Een vast sanitairgebouw is er bijvoorbeeld nog niet, wel beschikken wij over toiletunits en douche-units voor dat beetje extra festivalgevoel! In de boomgaard geniet je in je luie stoel in de schaduw tijdens  een warme zomerdag van een ijskoud drankje welke je in de winkel kunt halen. In de winkel kun je tevens terecht voor je ontbijt, streekproducten, eigen medicijnvrij vlees en hout voor je vuurkorf bij de tent.

Website E-mail Telefoon