Inwoneronderzoek Achterhoek 2024

Denk mee over toerisme en recreatie

Woon je in de gemeente Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem of Oude IJsselstreek? Dan willen we graag weten hoe je aankijkt tegen recreatie en toerisme in jouw gemeente. Zie je vooral voordelen? Mogen we toerisme stimuleren wat jouw betreft? Of ervaar je overlast? En hoe wil je dat toerisme zich de komende jaren ontwikkelt en wat vind je hierbij belangrijk? Jouw mening is zeer waardevol!

Om samen te werken aan een prettige bestemming voor toerist en inwoner, willen we je vragen om een vragenlijst in te vullen. Klik hieronder op de button van jouw gemeente om toegang te krijgen tot de vragenlijst. Ieder inwoner van de gemeente mag de vragenlijst invullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en je gegevens worden anoniem verwerkt. Onder de invullers worden per gemeente drie € 50 cadeaubonnen verloot. Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 27 maart 2024.

Wij worden bij dit onderzoek ondersteund door Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. Voor eventuele inhoudelijke vragen of problemen met het invullen van de vragenlijst kun je terecht bij Marie van de Meeberg via vandemeeberg@ruimteenvrijetijd.nl.

Vragenlijst Aalten
Vragenlijst Berkelland
Vragenlijst Bronckhorst
Vragenlijst Doetinchem
Vragenlijst Lochem
Vragenlijst Oude IJsselstreek