Jazz Eibergen

Mallumse Molenweg 114, 7152 AV Eibergen | Tel: +31 545 472 334 | Toon op kaart

Donderdag 20 oktober komt tenor saxofonist Alexander Beets met zijn quintet naar Jazz Eibergen. Beets stond op podia en festivals over de hele wereld. Zijn mix van swing en ballads, standards en eigen werk kreeg van Polen tot Thailand en van Canada tot India de voetjes van de vloer. 

Naast jazzklassiekers speelt Alexander Beets in Eibergen ook eigen werk. Uiteraard neemt Beets een aantal topmusici mee naar Jazz Eibergen:
Ellister van der Molen – Trompet en Flugel, Sven Rozier – Drums, Cas Jiskoot– Contrabasen Miguel Rodriguez op toetsen.

Arrangement
Het is mogelijk een entreeticket in combinatie met een jazz-hap te boeken. Een losse ticket kost 17,50 euro, een arrangement met daghap kost 30 euro. Inloop vanaf 18.30 uur. Om 19:00 uur kan worden aangeschoven voor de jazz-hap, het concert begint om 20:30 uur. Om 20.00 uur gaat de podiumdeur open.

Donderdag 17 november staat de jazzavond in het teken van gipsy swing, moderne jazz en latin met Paulus Schäfer en Dominique Paats. 2022 wordt 15 december afgesloten door zangeres Marit van der Lei met haar Nextet. Alle info en online tickets zijn terug te vinden op www.jazzeibergen.nl

Meer informatie
Bekijk alle evenementen in de Achterhoek