Kabouterroute Kabouters en Vuurvliegjes

Groenlo

2.60 Km 00:39 uur Wandelroute
Beschrijving
Kaart
Startpunten

Wandelroute 2,4 km - 2 - 6 jaar

 

Tijdens deze leuke route kun je ruim 25 handgemaakte kabouterdeurtjes ontdekken en kom je op mooie plekjes die voor inwoners en toeristen soms nog onbekend zijn. Bij 15 van de deurtjes hoort ook een gedichtje over de kabouter die daar woont. Deze gedichtjes staan, met andere verhaaltjes, kleurplaatjes en de kaart van de wandelroute, in het geïllustreerde kinderboekje Kabouters&Vuurvliegjes.

Het boekje is te koop voor 4,50 bij de VVV Lichtenvoorde, VVV Groenlo, Bruna in Groenlo en Restaurant Wissink (ook op zondag open).

Wissink heeft ook leuke kabouterproducten te koop in de bakkerij. Ook op het menu in het restaurant en de ijssalon staan kaboutergerechten. Ook restaurant Frederik Hendrik op de Markt heeft een leuke kabouteractie.

Meer informatie over de route vind je op www.kabouterroute.nl en via facebook.com/kabouterroute. De leuke foto’s die je maakt tijdens de wandeling kun je ook delen via instagram @kabouterroute.nl

P.S. Kijk ook even bij de kabouterpaskamertjes in de etalage van Tesli Kindermode in de Beltrumsestraat of bij de basisscholen en kinderdagverblijven in Groenlo. Ook daar wonen allemaal kaboutertjes….

Lees meer
Kinderroute

Stadsmuseum Groenlo

Mattelierstraat 33
Bekijk deze route in de Achterhoek Routes app

Deel deze route